I juli: Lekkerier fra Ålo bakstekjeller

En driftig gjeng inviterer også i år til flere åpne dager i juli på Ålo bakstekjeller og kan friste med bakervarer laget på den gode gamle måten.

Av Ivar Eidsaa

Årets kafedager på Ålo bakstekjeller blir i år 10.-11.-12.-17.-18.-19. juli. Vi starter kl. 12.00 alle dager og holder på til 15.00, forklarer Kari Brunvatne Kleivset som er en av ildsjelene bak tilbudet.

– Vi bruker den gamle vedfyrte bakerovnen til brød med mel fra Mylna i Volda. Vi lager solskinnsboller, nystekte lapper med rørte jordbær fra Søgne, stekt på takka vår, kaffe og saft, sier hun videre.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Alo bakstekjeller boller 1

Det mangler ikke på godsaker som man kan få kjøpt. Foto: Privat.

Hun lover også kulturelle overraskelser. Det er parkering på slettene før nedkjørselen til Ålo, og dermed kort vei å gå.

Det er også mulig å komme med båt til brygga som ligger lengst vest på Ålo. Blir det mange besøkende som kommer sjøveien, må man påregne å legge til på utsiden av andre båter.

– Vi har telt-tak over sitteplassene, sier Kari Brunvatne Kleivset.

Tilbake til forsiden…

1 5 2

Kari Brunvatne Kleivset og de andre ildsjelene ved Ålo bakstekjeller har åpent flere dager i juli hvor publikum kan komme å få kjøpt rykende ferske bakevarer laget på den gode gamle måten.

Flere saker