Skagen utvider sesongen i Høllen

Skagen Søgne

Etter en vellykket debut sesong på Høllen brygge i 2024 er restaurant Skagen Søgne klar for ny og utvidet sesong.

 

– Vi er blitt forelsket i Høllen hvor våre gjester kan nyte god mat og drikke med verdens beste sjøutsikt på kjøpet. Etter en kort og hektisk sommer i fjor har vi besluttet å starte årets sesong allerede lørdag 12. april, dette for å få med oss påska, inviterer Carl-Erik Pettersen Rasch-Haugen.

 

Saken står i Fritidsnytt nr 3 2025/påskenummer

 

– Vi kommer allerede fra åpningsdagen til å tilby flere typer underholdning som vi håper faller i smak for våre gjester, forteller Hallgeir Hansen og Carl-Erik Pettersen Rasch-Haugen hos restaurant Skagen Søgne.

 

Nytt matkonsept
Etter fjorårets erfaringer har restauranten i andre etasje på Høllen brygge bestemt seg for å gjøre forandringer i matkonseptet.

 

Stor buffet

– Vi erfarte i fjor at vi fikk problemer med å servere våre spisegjester når det kom for mange spisegjester innom på samme tid. En ettermiddag i fjor fikk vi hele 80 gjester inn samtidig, da fikk vi utfordringer på kjøkkenet som gjorde at vi endte med alt for lang ventetid på matserveringen. For å unngå for lang ventetid på matserveringen vil vi i år satser på en stor buffet med alt fra skalldyr til oksefilet i utvalget, til en rimelig penge, forteller Car-Erik.

 

– For de som ikke ønsker buffet så vil vi tilby enkle retter fra vår egen Skagen-meny. Vi vil også i forbindelse med buffeen tilby gratis is til barna. Dette konsepter vil være en prøveordning som vi håper faller i smak for våre gjester, slik at kan tilby dette under årets sommerseng i Høllen. Vi er som alltid endringsdyktige, men håpet er selvfølgelig at vi treffer med dette matkonseptet, avslutter duoen Hallgeir og Calle som syntes at det er så gøy på Høllen brygge at de begge selvfølgelig skal ha flere jobbøkter hos Skagen Søgne i løpet av årets sesong.

 

Bildet: Carl-Erik Pettersen Rasch-Haugen er klar for en ny sesong i Høllen.

 

 

 

Flere saker