– Dette ser vi frem til. Det sier Martin Graham og Line J. Byremo fra Madhuset som nå tar over driften av Trysnes brygge.
Av Ivar Eidsaa
– Vi er glade for at Madhuset tar over. Dette er en profesjonell aktør som kan løfte driften ved Trysnes brygge videre, sier Nancy Sture Olsen som sammen med sin ektefelle Ralf Georg Olsen de siste fem årene har driftet hele anlegget bestående av utleieleiligheter, marina, restaurant og bar, gjennom PK Eiendomsutvikling.
Selskapet kjøpte anlegget for fem år siden og har jobbet målrettet for å få etablert en bred, god og riktig drift av anlegget.
Men det har kostet mye arbeid og mange lange dager.
– Vi har vært på jakt etter en god aktør som kan drifte videre. Da vi kom i kontakt med Martin og Line, fant vi tonen veldig fort, sier Sture Olsen.
Skal drive landhandel og restaurant
Madhuset skal drive landhandelen og Trysnes restaurant og bar. Nancy Sture Olsen skal fortsette med utleie av leilighetene og driften av marinaen.
Line J. Byremo som selv er fra Try i Søgne, sier at hun bare har gode minner fra Trysnes brygge.
– Plassen er jo idyllisk. Det var jo her vi av og til gikk for å spise og kjøpe is. Så når muligheten først dukket opp til å overta driften av landhandelen og restauranten, var det litt som å komme hjem, ler Byremo.
Godt besøkt
I løpet av de fem årene som Ralf Georg og Nancy Sture Olsen har drevet, har aktiviteten blitt veldig god. Mange besøker Trysnes, være seg båtveien eller med bil. Flere fastboende og ikke minst alle dem som ferierer på hytter i distriktet har gjort det til en vane å bruke Trysnes brygge både for å handle dagligvarer, fylle tanken på båten og ta seg en tur på restauranten for et godt måltid mat.
– Så vi kommer sånn sett litt til dekket bord, sier Line J. Byremo.
– Trysnes brygge passer godt inn i konseptet til Madhuset. Det å få mulighet til et moderne lokale som vi kan leie ut til selskaper, kurs og konferanse gjennom hele året, var noe vi bare måtte slå til på, sier Martin Graham.
Mange selskapsbookinger allerede
Mange setter pris på at Madhuset tar over. Graham forteller at da nyheten kom for noen dager siden at Madhuset tar over, har tilbakemeldingene vært mange og udelt positive.
– Vi har på få dager fått en åtte-ti bookinger til ulike selskaper, og det ser ikke ut til å stoppe der, sier han.
– Hva ønsker dere å tilby gjestene som besøker dere?
– En landhandel med gode kvalitetsprodukter, og en restaurant som tilbyr både grillmat og a la carte. Vi vil tilby vår meget populære Caribbean grillbuffet, som vi i fjor serverte over 10.000 tallerkener av i løpet av sommersesongen. Musikkvelder, quiz og andre aktiviteter vil også komme, sier Graham.
– Vi vil også tilby catering-express, hvor publikum kan bestille mat som vi gjør klar og som de kan komme og hente her. Tilbudet vil også innebære at i stedet for å måtte kjøpe en pølsepakke eller to, og en pakke med koteletter og annen grillmat, kan man bestille en ferdig tallerken med den maten som er tilpasset det antallet som skal spise sammen. Så kan publikum ta med seg tallerkenen som de så kan grille der de måtte befinne seg, sier Line J. Byremo.